Sunday, 22 June 2008

The BedroomGreta and Grace have a bedroom loaded with different items. Their grandpa had made the furniture, and the girls painted them themselves. The suitcase is a secondhand from a flea market. Greta made the bedding herself.

Gretan ja Gracen makuuhuone on täynnä kaikenlaista tavaraa. Heidän isoisänsä on tehnyt huonekalut ja tytöt maalasivat ne ihan itse. Matkalaukku on ostettu käytettynä kirpputorilta. Greta teki sängyn petaukset ihan itse.In the corner there are Greta's yarn-basket and sowing materials.

Kulmassa on Gretan lankakori ja muutakin ompelemiseen tarvittavaa.Grace is currently writing a letter to their aunt who lives in India.

Grace on kirjoittamassa kirjettä heidän tädilleen, joka asuu Intiassa.The night table is full of books for bedtime reading. The flowers are Greta's favorites.

Yöpöydän laatikko ja kaappi on täynnä kirjoja iltalukemista varten. Pöydällä olevat kukat ovat Gretan mielikukkia. The globe is also from their grandpa, who was a mapmaker and sailed around the world. The girls treasure this globe very much.

Maapallo on myös heidän isoisältään, joka oli kartantekijä ja purjehti ympäri maailmaa. Tämä maapallo on siksi hyvin tärkeä tytöille.Greta made these beautiful hats for their Sunday dresses!

Greta teki nämä kauniit hatut heidän sunnuntaimekkojaan varten!

2 comments:

anja said...

Kylppärisi on tosi hieno, samoin tavaraa pullollaan oleva makuuhuone! Kyllä tavarat tekee kodin :)
www.anjanneli.vuodatus.net

Riikka said...

Kiitoksia Anja! Sul on muuten kiva blogi. Tosi kiva kun löysit minun blogini!! :)