Sunday, 22 June 2008

The Livingroom


Greta and Grace are having breakfast early in the morning. And of course Gloria has made it.
They have changed the furniture around because they were getting bored of the older version.
(ooooopss..., we noticed that this version could not be actually real because how could they possibly move the fire place...well).

Greta ja Grace syövät aamiaista varhain aamulla. Ja tietenkin Gloria on tehnyt sen. Tytöt ovat siirrelleet huonekaluja paikasta toiseen, sillä he kyllästyivät aikaisempaan versioon (ai niin, uuups, huomasimme juuri, että näin ei oikeastaan voi sanoa, sillä kuinkas he olisivat siirtäneet takan paikkaa... no-oo)The cabinet is full of wonderful treasures from their adventures and old friends. The girls treasure these items a lot. These books are old and have been read many times over and over again.

Vitriini on täynnä ihania aarteita muistuttamassa heidän vanhoista ystävistään ja seikkailuistaan. Nämä esineet ovat tosi tärkeitä tytöille. Kirjat ovat vanhoja ja niitä on luettu monta kertaa uudestaan ja uudestaan.The girls are eating a healthy breakfast to stay strong.

Tytöt syövät terveellisen aamupalan pysyäkseen vahvoina.


Greta and Grace have picked pretty seashells from the beaches on their adventures, that are now placed on the fire place so they can remember the wonderful times they had.

Greta ja Grace ovat keränneet kauniita simpukankuoria rannoilta retkillään, ja ne on laitettu takan päälle, jotta ihanat muistot säilyisivät.1 comment:

Amelie Poulain (EfKá) said...

Hi!
I miss your posts :(
(I've made a link of your blog in my own blog - but there are posts only in Hungarian and in German, because my English is not very good.)
I hope, everything is OK with you...
Best wishes
Kata from Hungary